;

 Eğitime Adanmış Bir Öğretmen: Ayşe Yılmaz



Öğrencilerine Işıltılı Bir Gelecek Sunan Bir Öğretmenin Hikayesi

Öğretmen Haber - MEB - Eğitim dünyasının parlak yıldızlarından biri olan Ayşe Yılmaz, uzun yıllardır öğrencilerine ilham kaynağı oluyor. Sadece bir öğretmen olarak değil, aynı zamanda bir rehber ve dost olarak öğrencilerinin hayatlarına dokunan Yılmaz, eğitime olan tutkusunu her zaman gözler önüne seriyor.

Ayşe Yılmaz, eğitim kariyerine başladığı günden bu yana binlerce öğrencinin hayatına dokundu. Sadece dersleri öğretmekle kalmayıp, aynı zamanda öğrencilerini güçlendiren, özgüvenlerini artıran ve geleceğe umutla bakan bireyler haline getiriyor. Onun sınıfında öğrenciler, öğrenmeyi sadece bir görev değil, bir macera olarak görüyorlar.

Yılmaz'ın öğrencileri, onun sabır, empati ve anlayışla dolu bir öğretmen olduğunu vurguluyorlar. Her öğrencinin farklı öğrenme tarzına ve ihtiyaçlarına saygı gösteriyor ve her birini kendi potansiyeline ulaşmaları için destekliyor. Onun sınıfında öğrenciler, sadece bilgi edinmekle kalmıyor, aynı zamanda karakter gelişimi ve değerler eğitimi de alıyorlar.

Ayşe Yılmaz, aynı zamanda öğrencilerinin yeteneklerini keşfetmeleri için fırsatlar sunuyor. Sanat, spor, bilim ve daha birçok alanda öğrencilerini teşvik ediyor ve rehberlik ediyor. Onun öğrencileri, sadece akademik başarıya değil, aynı zamanda çok yönlü bireyler olarak yetişiyorlar.

Eğitim camiasında Ayşe Yılmaz'ın çalışmaları ve özverisi sıkça takdir ediliyor. Kendisi, eğitimdeki yeniliklere ve gelişmelere daima açık bir şekilde, öğrencilerinin geleceğini parlak yapmak için çaba harcıyor.

Ayşe Yılmaz, eğitime olan katkıları nedeniyle övgüleri hak eden bir öğretmen ve rehber olarak kabul ediliyor. Öğrencileri için bir rol model olmanın yanı sıra, eğitim dünyasına ilham veren bir figür olarak tanınmaktadır.

Ayşe Yılmaz'ın, gelecek nesillere ışık tutmaya devam edeceğinden hiç şüphe yok. Onun öğrencileri için açtığı bu yolda, umutla ilerlemeye devam ediyoruz.

 Elon Musk'ın telefonu hangi marka?

Burada söylenmesi gereken ilk şey, Elon Musk'ın hiçbir zaman belirli bir akıllı telefon markası için tavır almadığıdır.

Elon Musk hiçbir zaman %100 Apple, %100 Samsung veya %100 Android olduğumu söylemedi.

Bununla birlikte, yıllar geçtikçe ve halka açık görünümlerinde, Elon Musk'ın hangi akıllı telefon üreticisine başvurmayı sevdiğini görebiliriz.

Ve bu üretici açıkça Apple!

Elon Musk'ın fotoğraflarını ararsanız, genellikle en az 2012'den beri iPhone kullandığını görürsünüz. Röportajlarda zaman zaman iPhone veya iPad'inden bahseder. Bu cihazları doğrudan tavsiye ederek değil, cihazları gibi doğal konuşarak.

Elon Musk'ın hangi iPhone veya iPad sürümünü kullandığını merak ediyorsanız, bulmakta zorlanacaksınız.

Ancak benim gibi mantık yürütebilirsiniz: Elon Musk bir teknoloji milyarderi ve Tim Cook'un bir arkadaşı. Arkadaş belki abartılı bir kelime ama yine de Tim Cook ile iyi bir ilişkisi var.

Bu nedenle Elon Musk'ın Apple'ın cihazlarının en son sürümlerini ücretsiz olarak alması çok muhtemel. Neden? Niye? Çünkü Apple'ın pazarlamasına hizmet ediyor. Elon Musk iPhone'u seviyorsa ve onunla görülüyorsa bu Apple için iyi bir şey.

Bu, teknolojinin ve diğer dünyaların diğer ünlü şahsiyetlerini de ilgilendirmelidir.

 

MEBhocam.com Kimdir?

mebhocam.com olarak amacımız öğretmenlerin hem güncel MEB ve eğitim haberlerini takip edebilmesi hem de bilim ve teknoloji sanat tarih kültür edebiyat gibi alanlarda özgün ve kaliteli içeriklerle okuyucularımız bilgilendirmek.

mebhocam.com sadece öğretmenlerin değil diğer memur kesimlerinde takip ettiği bir platform olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Kısaca Yazarlarımızı Tanıyalım

Öncelikle yazarlar sayfamıza şuradan ulaşabilirsiniz.https://mebhocam.com/yazarlar-site/ 

Şu an üyelik açık olduğu için her üye olan yazısı olsa da olmasa da yazarlar sayfasında görünecektir. Üyelik kapandığı zaman tekrar güncellenecektir.

Site kurucumuz ve finansmanımız Ali GÖNCÜ: 30 yıllık sınıf öğretmen olan Ali Göncü, tecrübelerini aktarabilmek ve yazılarını yazabilmek için Kasım 2021 tarihinde mebhocam.com’u açmıştır.

Nur Akkaya: Nur Akkaya bilişim teknoloji öğretmeni olup, sitemizin ana yazarlarından biri olmuştur.

Ali Ertekin: sitemize sağladığı teknik ve haber katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Murat Kırdalı: Yıllarca sendikacılık yapmış olan Murat Kırdalı, deneyim ve tecrübelerini aktarabileceği platform olarak Mebhocam’ı tercih etti.

Siteye Üye Olan Her Öğretmen Yazar Olabilir!

Eğer sizlerin de yazacak konularınız, fikirleriniz, haberleştirmek istediğiniz hususlar olursa hiç çekinmeden üye olup https://www.mebhocam.com/wp-admin sayfasından giriş yaparak yazılarınızı dilediğiniz gibi yazabilirsiniz. Yazılarınız editörler tarafından incelenip yayınlanacaktır.

Üyelik için sitenin sağ üst köşesinde bulunan profil resmine tıklayınız. Kayıt ol butonuna basıp bilgileri doldurun. Üyeliğiniz oluşturulmuş olacaktır.

 

Tarih Kolik Açıldı



tarihkolik.com tarihseverlerin buluştuğu güncel tarihi bilgileri türk tarihini mitolojiyi osmanlı tarihini medeniyetler tarihini tarihte yanlış bilinen gerçekleri okuyabilecekleri türkiyenin en büyük tarih platformudur. Öyle ki okuyucular dilerlerse yazar olup kendi yazılarını yazıp yayınlayabilirler. 

tarihkolik.com tarih severler için hazırlanmış okumayı araştırmayı seven insanların tarihi olaylar tarihi kişilikler gibi kategorilerde yeni bilgiler okuyabileceği ve öğrenebileceği misyonu en büyük tarih platformlarından biri olmak olan bir genel kültür sitesidir.

tarihkolik.com adresini ziyaret eden kullanıcılar şuna emin olmalıdır ki burada yayınlanan yazılar bilimsel uygunluğa esas olarak hazırlanmaktadır. Yazılarımız sitemiz yazarlarına ait olup, yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir.  Telif haklarının ihlal edildiği düşünülen yazılar için iletişim formundan ulaşılması durumunda o yazı ya da görsel incelenip telif haklarınızı ihlal eden bir durum varsa ivedilikle sitemizden kaldırılacaktır.

Görüş ve önerilerinizi iletişim sayfasından iletebilirsiniz.

Saygılarımızla

https://www.tarihkolik.com

 Bugün sizlere öğretmenler için çok faydalı olan bir siteden bahsedeceğim .

Site www mebvizyon.com içerikleri öğretmenlere göre düzenlenmiş harika bir tasarıma sahip yeni nesil öğretmen haber içerikli bir site. Ama sadece haber yok. Kaliteli makaleler eğitim haberleri etkinlikler . Anlayacağınız öğretmenler için her şey düşünülmüş .

Sizlerde inceleyip sitenin ne kadar kaliteli olduğunu görebilirsiniz.

Bir sonraki yazımızda görüşmek üzere .

2. Sınıf Okuduğunu Anlama Metinleri - Orijinal

Dosyanın içinde 5 adet 2. sınıf okuduğunu anlama metni vardır. Pdf yada word dosyası olarak kullanabilirsiniz. Öğrencileriniz için faydalı olacaktır. Metinler orta uzunlukta ve metinlerle ilgili sorular çocukların zorlanmayacağı şekilde hazırlanmıştır. Her okuduğunu anlama metninin altında o metinle ilgili resim çizilmesi istenmektedir. Bu çalışmayı hazırlayan değerli öğretmen arkadaşıma teşekkür ederim. 

Ön İzle İndir

 

1. sınıf "a" sesi etkinlikleri 2020-2021 Yenilenmiş Çalışmalar

Sevgili veli öğretmenlerimiz, "a" sesi ile ilgili çalışmalar 2020-2021 yılına ait olup, google drive'a yüklenmiştir. Biz sizlere az yer kaplaması google drive yükledik. Dilerseniz etkinlerin önizlemesini yapıp ona göre indirebilirsiniz 1. Sınıf "a" sesi çalışmaları ve etkinlikleri klasöründe 

1. Boyama çalışmaları

2. Hangisinde "a" sesi var çalışmaları

3. Dikkat artırmaya yönelik ters "a" çalışması

4. Büyük ve küçük "a" okuma yazma-çalışmaları

5. "a" sesi ile ilgili cümle okuma ve yazma çalışmaları

6. "a" sesi metin okuma çalışmaları mevcuttur.

Güle güle kullanın.

1. Sınıf "a" sesi etkinlikleri 2020-2021 içi Önizleme